Strict Standards: CWS_WP_Help_Plugin and WP_Help_Plugin_Structure define the same property ($instance) in the composition of CWS_WP_Help_Plugin. This might be incompatible, to improve maintainability consider using accessor methods in traits instead. Class was composed in /home/nvbouw/domains/nvprojectbouw.be/public_html/wp-content/plugins/wp-help/classes/plugin.php on line 721
Over ons - NV Projectbouw

Over Ons

NV Projectbouw is gespecialiseerd in het bouwen van duurzame en energievriendelijke appartementen aan de Belgische kust.

We willen met onze projecten er toe bijdragen uw levenskwaliteit te verhogen en u vanaf het begin bij het hele bouwproces –van planning tot oplevering– betrekken. In dit proces staan voor ons vooral kwaliteit en duurzaamheid centraal:

Om de kwaliteit van onze nieuwbouwwoningen te kunnen garanderen kiezen we uitdrukkelijk voor vakkundigheid en een efficiëntie. Voor al onze projecten werken we samen met een select team van aannemers dat integraal garant staat voor een professionele en doelgerichte aanpak.

Verder houdt kwaliteit voor ons een sterke klantbetrokkenheid in die gebaseerd is op een vertrouwelijke en persoonlijke relatie.

Daarnaast is en milieu- en energievriendelijke benadering voor ons cruciaal. Op vlak van isolatie, verwarming en ventilatie werken we daarom uitsluitend met de nieuwste technieken en kwalitatief hoogstaande materialen om de duurzaamheid van onze projecten te garanderen.