Strict Standards: CWS_WP_Help_Plugin and WP_Help_Plugin_Structure define the same property ($instance) in the composition of CWS_WP_Help_Plugin. This might be incompatible, to improve maintainability consider using accessor methods in traits instead. Class was composed in /home/nvbouw/domains/nvprojectbouw.be/public_html/wp-content/plugins/wp-help/classes/plugin.php on line 721
Archief Projecten - NV Projectbouw
 • Residentie Duinengras – start 2020

  Plannen beschikbaar begin september!   * ruime en zonnige appartementen (+/- 90 m²) met grote zuidgerichte terrassen * centraal gelegen op wandelafstand van centrum, station en zeedijk * lokale energieproductie * BEN-appartementen (Bijna Energie Neutraal) met zeer hoge thermische en akoestische isolatie * EPB-waarde < 20 (= eerste 5 jaar geen kadastraal inkomen) * Domotica […]

  Bekijk project
 • Voorstelling batterij

  In het filmpje op de volgende pagina kun je een voorstelling van de unieke batterij zien die in ons nieuw project 'Residentie Sara' zal gebruikt worden.

  Bekijk project
 • Residentie Sara

  April 2018

  Eind augustus 2018 zijn de bouwwerken van ons nieuw project 'Residentie Sara' gestart. Dit project is uniek voor België omdat voor de eerste keer een batterij zal gebruikt worden die de geproduceerde energie (via zonnepanelen) zal opslaan om de algemene delen en de appartementen van het gebouw met stroom te voorzien.

  Bekijk project
 • Appartement voorzien in eigen energie

  Blankenberge

  In Blankenberge heeft Vlaams minister van Energie Bart Tommelein (Open Vld) zaterdagochtend de voorstelling van een project voor een energiezuinig appartementencomplex bijgewoond. De appartementen zullen met behulp van zonnepanelen zelf stroom opwekken, die zal opgevangen worden in batterijen.

  Bekijk project