Residentie Philippe (Blankenberge)

Op een boogscheut van het station en het commerciële centrum, het casino en de zeedijk starten in het voorjaar 2021 de werken van Residentie Philippe.

Het gebouw bestaat uit 6 appartementen waarvan elke entiteit beschikt over een ruim terras, een berging, gemeenschappelijke fietsenberging en een afvalberging. De terrassen vooraan zijn 11 M² groot en 100 procent Zuid gericht waardoor men het ganse jaar door buiten kan genieten met een fantastisch zicht. 

"Ruim vijftien jaar was restaurant Philippe Nuyens hier gevestigd. Er werd op hoog niveau gewerkt en die inzet werd in dertien Michelingidsen na elkaar met een ster beloond.

Ook Nick Verwimp houdt het vaandel hoog. Daarom was het een evidente keuze met hem in zee te gaan bij de verbouwing van dit pand. Zijn bouwproject is vooruitstrevend, met grote accenten op functionaliteit, lichtinval, energiezuinigheid, maar ook traditioneel wegens gebruik van kwalitatief hoogwaardige materialen en werken met een vast team. Met eigen energieproductie en de zeer hoge thermische en akoestische isolatie zorgt hij voor bijna energie neutrale appartementen met een uiterst lage EPB-waarde. Ook aan domotica is gedacht, indien gewenst.

Het gebouw biedt een voordelige ligging tussen Jules de Troozlaan en Graaf Jansdijk, op een boogscheut van het strand, de tramhalte, het station, het winkelcentrum... Het is op het zuiden georiënteerd, maar heeft ook een noordwestelijke gevel voor mooie zonsondergangen. Beide terrassen geven u de gelegenheid voor outdoor genieten.

Als mede-bewoner van dit pand willen we u graag in Residentie Philippe begroeten."

Philippe & Martine Nuyens

Waarom kiezen voor Residentie Philippe?

  • hoog wooncomfort door ruime en heldere appartementen met praktische indeling en grote privéterrassen;
  • energiezuinige appartementen;
  • thermische en akoestische isolatie van de hoogste standaard (boven norm);
  • ruim budget voor zowel keukens als badkamers;
  • vloerverwarming die in elke ruimte apart kan geregeld worden;
  • ventilatiesysteem conform de EPB-normering (systeem D);
  • waterrecuperatie: hemelwater kan gebruikt worden voor diverse aansluitingen (toilet, wasmachine, buitenkraan…);
  • We voorzien 3000 KWH / Jaarlijks per appartement;
  • We streven er telkens na om een BEN woning te bouwen.

VERKOOPLASTENBOEK

Indien u meer informatie wenst bekijk dan nu de volledige verkooplastenboek.


Andere projecten

Residentie Golfbreker

Start 2020

Eerste appartementsgebouw met een EPB op het gelijkvloers van 19 aan de kust.

Residentie Sara

April 2018

Dit project is uniek voor België omdat voor de eerste keer een batterij zal gebruikt worden die de geproduceerde energie zal opslaan om de algemene delen en de appartementen van het gebouw met stroom te voorzien.

OP ZOEK NAAR ADVIES?